Brødrene Løvehjerte

Forfatter: Astrid Lindgren

År: 1973

 

 

Du skal skrive en anmeldelse af Brødrene Løvehjerte. Tryk på billederne herunder for at skrive din anmeldelse. Du kan vælge mellem to forskellige layout: ungNU eller Netavisen. Vælg det, der matcher din anmeldelse bedst.

 

Læs vejledningen, før du går i gang med anmeldelsen. 

 

 

Brødrene Løvehjerte

Forfatter: Astrid Lindgren

År: 1973

 


Her skal du anmelde litteratur, som du læser, eller film og musikvideoer, som du ser. En anmeldelse er en tekst, der beskriver, analyserer, perspektiverer og vurderer en novelle, en roman, en film, en sang eller lignende. 

Anmeldelsen skal have en karakter, så din læser kan danne sig et indtryk af det, du anmelder. Du skal derfor slutte din anmeldelse af med en anbefaling. Synes du, at det er en god idé at læse bogen eller se filmen?

Når du har skrevet din anmeldelse, kan du layoute den til en bestemt målgruppe, fx MTV, et filmmagasin eller ungdomsblad. Du kan se valgmulighederne her på siden. Det er en god ide at vælge målgruppe, før du skriver teksten, da det har betydning for det sprog, som du skriver i. Der er jo også forskel på, når du skriver et postkort til din farmor og sender en sms til din bedste ven/veninde.


 

 

Brødrene Løvehjerte

Forfatter: Astrid Lindgren

År: 1973